l'activitat
interrupcions programades
comercialitzadores
comptadors telegestió

AGRI-ENERGIA ELÈCTRICA, S.A. és una societat distribuïdora d'energia elèctrica, amb xarxa pròpia, inscrita en la Secció 1a del Registre Administratiu de Distribuidors, Comercialitzadors i Consumidors Qualificats, amb el número d'identificació R1-014.


La nostra xarxa, transmet l'energia elèctrica fins als llocs de consum, a dinou municipis de quatre comarques de la província de Girona, amb una òptima qualitat de subminitrament.


En la nostra activitat de distribució, apliquem un nivell tecnològic elevat, i gràcies a això es proporciona un subminitrament en les millors condicions de qualitat, seguretat i regularitat que satisfà la demanda de tot tipus d'usuari.


Tot el nostre sistema de distribució està telecontrolat i telemandat per un sistema informàtic que actua sobre la totalitat de les instal·lacions en temps real. Desenvolupem l'activitat amb l'agilitat, el dinamisme i el servei al client d'una empresa independent.


AGRI-ENERGIA ELÈCTRICA, S.A. és la branca d'activitat de distribució d'energia elèctrica d'AGRI-ENERGIA, S.A..13.700 Consumidors connectats a la nostra xarxa.


115.000 KW contractats.


149.000.000 Kwh/any posats a la xarxa.


140.000.000 Kwh/any distribuïts.Membre de:


ASEME GEODE